Leskovčanin prodao auto kupcu koji je nasledio od dede, a kada su ga pregledali UMALO SE NISU ONESVESTILI

Foto: Dnevne.rs/pixabay
Foto: Dnevne.rs/pixabay
Nakon što je prodao automobil, Miloš je zajedno sa Novicom pregledao automobil iznutra, a onda je usledio šok kada je ispod srednjeg sedišta pronašao fasciklu sa velikomsvotom novca koja je izašla iz opticaja poslednjeg dana 2001. godine

U selu Pertate kod Leskovca, Miloš N. (38) je u automobilu, starom “vartburgu” pronašao 128.500 nemačkih maraka, i to u trenutku kada je hteo da ga proda komšiji Novici J. (60).

[adsenseyu1]

Nakon što je prodao automobil, Miloš je zajedno sa Novicom pregledao automobil iznutra, a onda je usledio šok kada je ispod srednjeg sedišta pronašao fasciklu sa velikomsvotom novca koja je izašla iz opticaja poslednjeg dana 2001. godine.

Milošev deda je svoj novac krio u automobilu koji je nakon svoje smrti ostavio unuku.

ONA O NJEMU NIKADA NE PRIČA: Evo kog biznismena voli ministarka Zorana Mihajlović, otkrivamo SVE DETALJE LJUBAVI! (FOTO)

– “Varburg” sam nasledio ja jer ga niko od rodbine nije hteo. Pošto ni meni nije bio potreban, odlučio sam da ga prodam, da bar nešto zaradim. Našao sam kupca, i on mi je u nedelju platio 400 evra.

Otišli smo u kafanu, zalili posao roštiljem i pićem, i ni sam ne znam zašto sam predložio Novici da još jednom zajedno pregledamo automobil.

[adsenseyu5]

Pronašli smo fasciklu, oblepljenu plavom izolir trakom. Otvorili smo je i našli ogromnu količinu novčanica od 100 i 1.000 nemačkih maraka.

Izbrojali smo 128.500 – ispričao je Miloš za Informer, pa dodao:

Objavila novu INTIMNU FOTOGRAFIJU sa Miroslavom Ilićem, pa otkrila datum suđenja (FOTO)

– Bila su tu i tri testamenta koja je deda ostavio, tako da smo odmah shvatili da je to njegova ušteđevina. Ne mogu ni da vam opišem u kakvom sam šoku. Ne znam ni šta ću sa tolikim nevažećim parama. Verujem da mogu da se zamene u Srbiji.

REŠENA MISTERIJA TOPOLSKE 18: Glumica Snežana Savić otkrila tajnu čuvanu 20 godina (FOTO)

Interesantno je to što Miloš nije znao da nemačke marke može da zameni u Srbiji, po važećem kursu od 1,95 maraka za jedan evro, što znači da je bogatiji za oko 66.000 evra.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*