JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Muškarac poginuo, troje mladih u kritičnom stanju (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
saobracajka
Foto: V. Lalić, A. Đokić
Muškarac star oko 40 godina je poginuo, a četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Vojvode Stepe kod broja 403, nedaleko od Farmaceutskog fakulteta u Beogradu sinoć u 23.50 sati.

Do sudara je, kako nezvanično saznajemo, došlo u trenutku kada je “mazda” beogradskih tablica iz pravca Kumodraža prešla u levu traku i direktno udarila u “golf” aranđelovačkih tablica u kojem su se nalazili muškarac koji je poginuo i jedna ženska osoba, koja je povređena.

Od siline udara automobil „mazda“ u kojoj su se nalazile tri mlade osobe se odbio, oštetio nekoliko parkiranih automobila i okrenuo na krov.

Kako navodi portparol Urgentnog centra Aleksandra Berić, tri osobe se nalaze se u teškom stanju. Nijedno od njih nije starije od 25 godina.

– Devojka M.M (25) je zbog teških povreda trenutno na hirurgiji, dok su devojka V.M. (23) i mladić S.M. (24) takođe u teškom stanju prebačeni u šok sobu – kaže Berić.

Žena iz “golfa“ i povređene osobe iz “mazde” prevezene su odmah po udesu u Urgentni centar, dok su povređenog muškarca iz “mazde” morali su da izvlače vatrogasci, a zatim je i on odvezen na lečenje.

(A. Đokić, I. Nedić /Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*