JEZIVA PRIČA IZ AUTOBUSA SMRTI: Žena koja je poginula molila je da sedne upravo na to mesto! (VIDEO)

autobus

– Pre nego što smo krenuli za Beograd, ta žena je insistirala je da zamenimo mesta, ubeđujući me da je to njeno mesto i da ga je rezervisala – kaže putnica N. B., koja je u Grčkoj prva sela na kobno sedište

D. P. (35), jedina osoba koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kod Bubanj potoka, pre polaska izGrčke zahtevala je od putnice koja je sedela na njenom mestu – da zamene mesta, saznaje Telegraf.

Nastradala žena došla je do putnice N. B. koja je sedela u donjem delu autobusa, tražeći od nje da sedne na mesto na kom je posle samo desetak sati zadobila teške povrede od kojih je preminula.

Foto: Telegraf

– Pre nego što smo krenuli za Beograd, gospođa koja je sedela pored mene insistirala je da zamenimo mesta, ubeđujući me da je to njeno mesto i da ga je rezervisala.

 

Da se ne bismo prepirale, izašla sam joj u susret i prešla da sedim na šaragama – priča lakše povređena N. B. koja je posle nesreće završila u Urgentnom centru.

Foto: Telegraf.rs

U teškoj saobraćajki koja se dogodila jutros oko 4 sata, kada se prevrnuo autobus koji je prevozio 86 putnika iz letovališta u Polihronu, poginula je jedna, a povređena 61 osoba, među kojima ima i više dece.

Prema navodima nekih beogradskih medija, sumnja se da je uzrok nesreće to što je vozač autobusa turističke agencije “Barcino turs” navodno zaspao za volanom.

(Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*