JEZIVA POGIBIJA CELE PORODICE: Nakon smrti roditelja i sestre, preminula Nikolina (18)

nesreća
Foto: printscreen/fejsbuk
Nikolina Đedovac (18), koja je bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći u kojoj su stradali njeni roditelji i sestra Kristina kada je voz udario u njihov automobil na pružnom prelazu u mestu Grabovica kod Doboja, preminula je u bolnici u Banjaluci.

Prema rečima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Darka Golića i glavnog dežurnog lekara na hirurgiji Milana Simatovića, uprkos maksimalno uloženim naporima medicinskog osoblja, pacijentkinja N.Đ. (1999) koja je bila u izuzetno teškom zdravstvenom stanju, u dubokoj komi, preminula je juče 13.3.2017. godine u 21.40, saopšteno je iz UKC Banjaluka.

– Napominjemo da je pacijentkinja N. Đ. (18) 12.03.2017. u 6.45 časova primljena u Kliniku za anesteziju i intenzivno lečenje Univerzitetskog kliničkog centra RS sa teškom povredom glave i grudnog koša, u stanju duboke kome – navodi se u saopštenju UKC RS.

 

[adsenseyu4]

U Doboju je danas proglašen Dan žalosti zbog tragične pogibije članova ove porodice iz dobojskog naselja Stanovi.

Sahrana porodice Đedovac, bračnog para Slavice i Zlatka, te njihove ćerke Kristine (17), biće obavljena danas na mesnom groblju Stanovi kod Doboja u 13 sati.

Prema rečima Dragana Bosić, njihovog rođaka koji se angažovao na organizaciji sahrane, zbog proceduralnih razloga, sahrana stradaloj Nikolini biće obavljena naknadno.

– Ljudi moji, kuća mojih dragih rođaka od danas ostade zaključana. Ugasi se ognjište časne i vredne porodice. Ovo Grabovica i Stanovi i ovaj kraj nisu doživeli i zapamtili – rekao je Bosić za Avaz.ba.

(Dnevne.rs/Izvor:E.B.,Blic.rs)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*