JEZIVA NESREĆA KOD ZVORNIKA: Poginuo bračni par iz Beograda, devojčica (4) se bori za život (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
saobracaj
Foto: Telegraf
Teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo bračni par Dž. P. i N.P. iz Beograda, a teško povređena četvorogodišnja devojčica A.P., desila se danas u 15.15 na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mestu Vukšić Polje.

Ovo je potvrdila Aleksandra Simojlović, portparol Centra javne bezbednosti Bijeljina.

Ona je dodala da je u nesreći učestvovao kamion „mercedes“ i automobil „škoda“.

– U ovoj nesreći poginule su dve osobe, odnosno bračni par, a dete koje se nalazilo na zadnjem sedištu automobila je teško povređeno. Detetu je medicinska pomoć pružena prvo u Milićima, a zatim u Zvorniku, nakon čega je poslato u Tuzlu – naglasila je Simojlovićeva.

Uviđaj je u toku i trenutno se izvlače tela nastradalih iz smrskanog automobila.

– U toku je potpuna obustava saobraćaja na ovoj deonici – ističe naša sagovornica.

Prema prvim saznanjima nastradali su iz Beograda, i vraćali su se iz Čajniča u Srbiju.

dežurnog hirurga, Milana Vidovića primljena devojčica je nestabilnih parametara i životno je ugoržena.

Devojčica životno ugrožena

Po rečima dežurnog hirurga, Milana Vidovića primljena devojčica je nestabilnih parametara i životno je ugoržena.

– Prema podacima koje smo dobili od pratnje dovezena je devojčica sa inicijalima A.P. stara četiri godine iz Beograda. Ona je imala teške telesne povrede koje ugrožavaju život.

Radi se teškim povredama glave, trupa, otvorenim povredama leve podlaktice, prelomu desne natkolenice, tako da je nakon hirurških zbrinjavanja, imobilizacije i reanimacionih postupaka kao hitan slučaj upućena na Kliniku za dečju hirigiju UKC Tuzla u pratnji našeg osoblja – rekao je dežurni hirurg Milan Vidović.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone