JELENINOG SVEKRA HAPSE ZBOG TAJNOG SNIMKA? “Zorice, izvukli smo se, sve smo ih prešli”, ponavljao je posle saslušanja

Svekar
Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Policija je navodno tajno snimila Vladimira Marjanovića, svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, dok je sa sinom Zoranom u porodičnom automobilu nagovarao svoju suprugu da laže za njih. On će najverovatnije biti priveden zbog tog tajnog snimka, kao i poklapanja njegovog DNK sa tragovima koji su nađeni na Jeleninom telu, prenosi Alo.

Kako piše Alo, Vladimir Marjanović će najverovatnije završiti iza rešetaka, jer ga je policija krajem aprila 2016. godine snimila dok je u automobilu nagovarao ženu da sinu i njemu pruži alibi, kao i posle saslušanja u policiji, kada joj je rekao: “Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zaje*ali”.

– Policajci su prisluškivali razgovor Marjanovića i čuli kad su Vladimir i Zoran nagovarali Zoricu kako da ih “pere” kod inspektora. Posle saslušanja u stanici “29 novembar”, on je na parkiralištu svojoj ženi doslovce rekao: “Mislim da smo se izvukli. Sve smo ih zajebali”.

[adsenseyu1]

Potom je dodao “da su njih dvoje uspeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može” – rekao je za Alo izvor blizak istrazi.

– Stvarno ne mogu da komentarišem takve najave da će policija navodno da me uhapsi u toku ove nedelje. Ne plašim se hapšenja. Nemam komentar za gomilu gluposti, od toga da sam bio “čistač”, pa do toga da su me tajno snimili – rekao je za Alo svekar ubijene pevačice.

PRAVOJ DAMI OVO JE ISPOD ČASTI: 10 stvari koje rade samo proste, nekulturne i površne žene

Supružnici su 26. aprila 2016. bili pozvani na informativni razgovor. Dok su čekali saslušanje, u hodniku su se neprekidno dogovarali o tome šta će reći inspektorima. Vladimir je Zorici davao instrukcije kako da odgovara na određena pitanja.

– Došli su veoma nervozni i zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je Zorici davao uputstva kako da odgovara na pitanja inspektora.

NEDELjNI HOROSKOP za period od 22. do 28. oktobra 2017. godine (POSAO, ZDRAVLjE, LjUBAV)

– Govorio joj je šta sme, a šta nikako ne sme da otkrije o svom odnosu sa Jelenom i svom poslu. Posle saslušanja, njihovo raspoloženje se drastično promenilo. Razgovarali su glasno i upadljivo gestikulirali. Nisu vodili računa da li policajci mogu da ih čuju. Delovali su kao ljudi koji su izbegli sigurnu zamku i koji likuju jer nisu otkriveni – rečeno je za Alo.

[adsenseyu5]

Advokat Aleksandar Zarić iz tima branilaca Zorana Marjanovića izjavio je da nije čuo najave da se Vladimiru navodno sprema hapšenje.

DEVEDESETIH JE „REĐALA“ HITOVE: Promenila je PRAVOSLAVNU VERU i sada je MAHA MATRA!? (VIDEO)

– To su gluposti. Gde to ima, da se nekome najavljuje hapšenje. Valjda hapse bez najave? Odakle vama ta informacija? Novine ne čitam – rekao je Zarić

ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA GODINE Horoskop novca za 2017: Lav će se obogatiti, Vodolija načisto propasti! (ASTROLOGIJA)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*