ISPRAĆENA OVACIJAMA, MERKELOVA ZABRINUTA: Zbog svojih reči postala je ljubimac SVIH SRBA! (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
bundestag

Foto:AP/Tanjug

– Celu vladu na Kosovu čine pripadnici bivše OVK. U senci nemačkog tenka ova obnovljena teroristička organizacija pokriva terorom i susedne zemlje kao što je Makedonija. Pripadnici OVK koji su nedavno poginuli u Makedoniji, na Kosovu su sahranjeni kao heroji, na groblju mučenika i u prisustvu visokih zvaničnika – rekla je poslanica Dagdelen

Poslanica turskog porekla iz partije krajnje levice Die Linke Sevim Dagdelen (Die Linke Sevim Dagdelen) iznela je teške optužbe na račun vlasti na Kosovu i OVK i postala pravi hit u Srbiji.

Die Linke Sevim Dagdelen je rođena 1975. godine u Duisburgu, a poreklom je iz Turske odakle su se njeni roditelji doselili u Nemačku. Islamske je veroispovesti.

Maturirala je 1997. godine u Duisburgu, a od 1998. do 2001. godine studira prava na Univerzitetu u Marburgu, dok 2002. godine usavršava svoje akademske studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Adelaide, zatim i u Kelnu.

Foto: YouTube / Fraktion DIE LINKE. im Bundestag
Foto: YouTube / Fraktion DIE LINKE. im Bundestag

Ova poslanica Bundestaga govoreći 19. juna na sednici Bundestaga o zahtevu nemačke vlade i NATO-a da se nemačkom kontingentu Kfora na Kosovu za još jednu godinu odobri novih 45 miliona evra, rekla je da je Bundesver na Kosovu prisutan 16 godina, a nijedan od ciljeva nije ostvaren.

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

– Celu vladu na Kosovu čine pripadnici bivše OVK. U senci nemačkog tenka ova obnovljena teroristička organizacija pokriva terorom i susedne zemlje kao što je Makedonija.

Pripadnici OVK koji su nedavno poginuli u Makedoniji, na Kosovu su sahranjeni kao heroji, na groblju mučenika i u prisustvu visokih zvaničnika – rekla je poslanica Dagdelen i istakla da je Kosovo postalo region u Evropi odakle odlazi najviše boraca za tzv. Islamsku državu Iraka i Sirije.

Ove izjave u Bundestagu bile su ispraćene ovacijama, a šokirale su i kancelarku Nemačke Angelu Merkel. Zbog svojih reči postala je ljubimac svih Srba!

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
 • Vujko

  Duboki naklon za ovo izlaganje, gospođo Die Linke Sevim Dagdelen!

  • MILAN

   Sta li lezi iza ovoga pa oni nas vekovima napadaju a sada preokret pitam se zasto

   • дјордје

    Зашто толика ваша сумњичавост у излагање ове госпође посланице у немаком бундестагу,она је сада на тапету и омражена личност код свих шиптара,а не ваша маленкост на Фб Бидите храбри па јавно изреците ви тако нешто као грађанин.

  • Sabina

   gospodja Sevim Dagdelen,Die Linke je partija

 • http://www.teslinojedinstvo.co.rs Остоја Генијалац Рајић

  NAJPAMETNIJA DAMA EVROPE I SVETA 21-VOG VEKA