Ispovest vozača BMW-a: Popio sam 20 rakija od maline. Ne znam šta se dogodilo, ne znam gde se nalazim!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
Ispovest vozača
Popio sam 20 rakija od maline. Ne znam šta se dogodilo, ne znam gde se nalazim, rekao je policiji Dušan Jovanović (19), koji je vozio bez dozvole 110 kilometara na sat i sleteo je sa šetališta na Adi Huji pravo u Dunav, saznaje list iz izvora u policiji.

Vozaču Dušanu Jovanoviću, koji nema dozvolu, izmereno je 0,85 promila alkohola, Luki Višnjiću 0,87, a Milici Jokić 0,60. Sumnja se i da su koristili narkotike, što će biti poznato kad budu bili gotovi rezultati analize krvi. Inače, šestoro prijatelja je pre nesreće bilo na žurki u blizini Prve beogradske gimnazije.

Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) utopili su se kad je juče ujutru u 3.40 BMW sa šestoro mladih uleteo u Dunav sa šetališta na Adi Huji.

Troje putnika, među kojima je bio i Luka Višnjić (20), sin voditeljke Olje Bećković, uspeli su da isplivaju. S njim su se spasli i Milica Jokić (18), kao vozač Dušan Jovanović (19), kome je određeno policijsko zadržavanje.

Jovanović i Jokićeva su ostali nepovređeni, dok je Luki Višnjiću slomljena desna ruka, zbog čega je zadržan na odeljenju ortopedije Urgentnog centra.

(Blic, Kurir)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*