ISPOVEST “ČOVEKA SA ŠTAPOM: Evo šta je ključni svedok rekao policiji o ubistvu ZVEZDE GRANDA (INFO)

ZRTVA
foto Dragana Udovičić /kurir
Gledao sam u zemlju i nisam video nikoga. Ne znam koliko je bilo sati, sat nemam, a mobilni telefon ne nosim jer mi je nekoliko puta upadao u vodu. Inspektorima sam rekao sve ovo. Bilo mi je veoma neugodno na poligrafu – kaže Kanis Veselinović (64), “čovek sa štapom”

Kanis Veselinović (64), čovek sa štapom, navodno je svojim iskazom oborio alibi Zorana Marjanovića, udovca ubijene pevačice Jelene Marjanović (33).

Kanis je kako prenose mediji prošao poligraf koji je pokazao da je sve što je rekao, a u vezi sa ubistvom ZVEZDE GRANDA ISTINA!

Kako za “Blic” kaže Veselinović, ta kobna subota za Jelenu, bila je za njega uobičajen dan.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

– Te subote bio sam u Borči u prodavnici. Vratio sam se autobusom na liniji 104 i izašao na poslednjoj stanici kod stadiona u Crvenki – počinje svoju priču čovek, koji bi mogao biti ključni svedok u rešavanju svirepog ubistva Jelene Marjanović.

“Čovek sa štapom” kako ga je opisao Zoran Marjanović dalje dodaje:

Foto: Telegraf

– Sa stanice sam krenuo kući. Išao sam uobičajenom rutom, pored nasipa, preko mostića. Krećem se sporije, pomoću štapa jer sam imao prelom leve cevanice, a kost mi nije dobro zarasla, pa mi se noge brzo umaraju.

Gledao sam u zemlju i nisam video nikoga. Ne znam koliko je bilo sati, sat nemam, a mobilni telefon ne nosim jer mi je nekoliko puta upadao u vodu. Inspektorima sam rekao sve ovo. Bilo mi je veoma neugodno na poligrafu.

(Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*