Incident u Peći: Grupa Albanaca pretukla Srbina koji je pretrpeo teške telesne povrede

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
mladici
Pretučeni Pavić Gojković je naglasio da ga je od linča spasio kum koji je uspeo da se otrgne rulji i upadne u stanicu policije koja se nalazila u neposrednoj blizini i dozove pomoć

Srbina Pavića Gojkovića (61) pretukla je danas u Peći grupa Albanaca, a od linča su ga spasili pripadnici Kosovske policije.

Gojković je u izjavi Tanjugu rekao da se incident dogodio nakon što je izašao sa kumom i svojom majkom iz jedne advokatske kancelarije nakon čega ga je napala grupa Albanaca.

– Sa svojom majkom i kumom koji nas je dovezao u Peć bili smo do jedne advokatske kancelarije kako bi se dogovorili sa kosovskim Albancem zbog spora koji sa njim imamo vezano za našu zemlju. Nismo uspeli da se dogovorimo i kada smo izašli iz kancelarije napala me je grupa Albanaca – rekao je on.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug

On je naglasio da ga je od linča spasio kum koji je uspeo da se otrgne rulji i upadne u stanicu policije koja se nalazila u neposrednoj blizini i dozove pomoć, kazao je Gojković.

Gojković je u incidentu zadobio prelom više rebara, a odmah nakon incidenta vratio se za Beograd gde živi od ranije sa svojom porodicom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*