HTEO VELIKU ALBANIJU: Evo ko je ubijeni komandant UČK u Makedoniji! (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
terorista
Foto: Facebook/ Fadilja Fejzulahi
Komandant UČK-a Fadilja Fejzulahi ubijen je danas u obračunu terorista i makedonske policije

Ratni snimci: U Kumanovu kao na prvoj liniji fronta (VIDEO)

U današnjim antiterorističkim akcijama policije u kojoj su makedonske snage bezbednosti u žestokom sukobu sa terorističkim bandama sa Kosova usmrtile više od 100 terorista, ubijen je i komandant  OVK Fadilja Fejzulahi, preneo je Infomaks prijavio pozivajući se nezvanične informacije.

Inače, nešto posle 18 sati završena je policijska akcija u Kumanovu, a poslednjih tridesetak terorista koji su se nalazili u privatnimm kućama, predali su se, javila je ekipa skopskog lista “Večer” sa lica mesta.

Foto: Tanjug/AP/Boris Grdanoski

Napad na kumanovsko Divlje naselje i Makedoniju nije uspeo, piše list i ističe da su tri policajca poginula u današnjim incidentima.

Policijska vozila se, navodi ovaj dnevnik, povlače iz sela oko Kumanova.

Tridesetak terorista se predalo policiji. Oni su, kako se navodi, izlazili sa belim čaršavima iz kuća u kojima su se krili.

(Telegraf)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
  • http://www.teslinojedinstvo.co.rs Остоја Генијалац Рајић

    BOG JE TO HTEO , JER GA JE KAZNIO