HOROSKOP UPOZORAVA: Spremite se, počela je VLADAVINA ŠKORPIJE (ASTROLOGIJA)

horoskop
Foto: Dnevne.rs/ pixabay
Vladavina Vage se završava, počinje vladavina Škorpije i trajaće do 21. novembra. Ovaj znak prate brojne predrasude, među kojima je glavna ona koja kaže: “Opasan kao Škorpija”, ali istina je potpuno drugačija. Pripadnike ovog znaka krase potpuno suprotne osobine. Prati Škorpiona i mišljenje da je najbolji u seksu. I to je 100 odsto tačna procena.

Zbog čega su Škorpije rođene za seks

Osobe rođene u ovom znaku predodređene su da imaju vrhunsko seksualno umeće. Prvo, za to je kriva njihova vladajuća planeta Mars koja predstavlja energiju i strast.

Boja marsa je crvena, simbol akcije i (ponovo) strasti. Ova planeta vlada Škorpijom jačajući intenzitet njene seksualne energije.

[adsenseyu4]

Zanimljivo je da Škorpijama vlada i Pluton, planeta koju prate oprečni komentari. Za Pluton se kaže da pokreće negativna osećanja, naše strahove i opsesije. Međutim, on ume da deluje i na veoma pozitivan način, pa da nas pokrene na razmišljanje i na suočavanje sa sobom, da zakorači dalje od površnih analiza i da nam pomogne da upoznamo sebe.

horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay

I da, Pluton donosi neverovatnu privlačnost, jača libido, ističe našu seksualnost. I tu se ispoljava njegova veza sa seksualnom snagom Škorpije.

Seks i emocije 

Škorpija je osmi znak horoskopa i njegova je osma kuća u zodijaku, koja, između ostalog, predstavlja naš seksualni život.

Ipak, ne bi ovaj znak bio toliko vešt u seksu da nije najsenzualniji znak.  Sve oseti Škorpija i obraća pažnju na sve. Posle ovoliko priče o seksu, neko bi, vođen predrasudama ili možda realnim procenama, pomislio da one ne mare za emocije. Ali one žive za njih! Samo što ih teško ispoljavaju i umeju da ih čuvaju samo za sebe.

[adsenseyu1]

Škorpija je i ovo

Pored izražene želje za seksom i sjajnim seksualnim umećem, Škorpije krasi i odlučnost, iskenost, pravičnost, odlične liderske sposobnosti.

Veoma su lojalne i prijateljstvo izuzetno cene. Umeju da budu i veoma nepoverljive jer ne podnose laž.

horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay

Nikada prve ne ulaze u sukobe i ne započinju svađe, međutim, ako naljutite Škorpiju ili je izneverite, ume da uzvrati, odnosno da vam ne oprosti.Njena mana je to što zna da bude i izrazito ljubomorna.

Okolina često ume da Škorpije posmatra kao tajanstvene osobe jer one teško pokazuju sve ono što nose u sebi. Možda ih zbog toga ova rečenica najbolje opisuje:

“Toliko toga poseduje jedna Škorpija, toliko toga se krije u njoj, da za otkrivanje nije dovoljan ni ceo život”.

[adsenseyu1]

Poznate Škorpije

Priču o Škorpijama upotpunjuju poznate Škorpije: Ana Ivanović (06.11.1987), Bora Đorđević (01.11.1952), Ljubiša Samardžić (19.11.1936), Demi Mur (11.11.1962).

(Dnevne.rs /Izvor: Žena-Blic)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*