HAOS U SREBRENICI: Pogledajte momenat kad su premijera pogodili flašom u leđa (VIDEO)

masa
Printskrin: YouTube/clsman89
Na ovom snimku se sve jasno vidi. Srpskog premijera guraju, vuku, gađaju kamenjem i flašama

Na Jutjubu se pojavio snimak izbliza, na kom se jasno vidi kako srpskog premijera guraju i vuku, gađaju kamenjem i čvrstim predmetima, a jasno se vidi i kako ga je flaša pogodila u leđa.

Sramotni napad na srpskog premijera dogodio se danas prilikom obeležavanja 20 godina od zločina u Srebrenici.

(Telegraf.rs)

12 Comments on HAOS U SREBRENICI: Pogledajte momenat kad su premijera pogodili flašom u leđa (VIDEO)

  1. Kakvi divljaci!!! Nije Vucic kriv za nesto sto se desilo prije 20 god.Glasali su za Aliju,Tudjmana i Slobu,isti taj narod i njihova familija.Jad i bijeda prokletog Balkana!

      • Trebali su ga ubiti tamo, nije otisao da popali svece u Kravici svojim Srbima nego je otisao da se ulizuje..Ulizice nam vode drzavu, ulizice su prodale sve one koji su se borili za srpstvo, ulizice ce jednog dana i svoje rodjene ubijati za stolicu…To su Srbi….

    • Nije kriv ??? a one izjave 1995 u skupstini za svakog Srbina ubicemo 100 muslimana? zasto nisu napali Tadica kad je bio nego vucica, sam je kriv jer se ocekivalo da ce se to desiti ali ovo je namerno uradio samo da bi bio opet zrtva i da bi podigao svoj rejting

    • Pa kriv jeste, ali sad to vise nije `onaj` Vucic i treba ga postovati, a ne gadjati predmetima. Covjek ima pravo dostojanstveno, drzavnicko drzanje.

  2. Ne znam ko je organizovao predstavu ali sve ovo je nitro za Vučićevu popularnost. Još samo da se desilo pre izbora, bilo bi uh uh fina vajdica

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*