GORE DRUŠTVENE MREŽE: Suze srpskog fudbalera o kojima priča planeta! (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

plac

Vukašin Jovanović nije mogao da sakrije emocije posle pobede nad Brazilom

Srbija je prvak sveta! Omladinci će u Srbiji sigurno biti tema dana, a njihov uspeh sa Novog Zelanda nije prošao nezapažen ni u svetu.

Na društvenim mrežama je uspeh Orlića pravi hit, a naročito upečatljive bile su njihove reakcije kada je sudija označio kraj utakmice.

Mnogi od njh nisu mogli da sakriju emocije i potekle su najslađe suze u njihovim životima. Posebno se istakao Vukašin Jovanović.

Foto: Twitter/@Slaven A. Martinović

Odbrambeni fudbaler je ušao u igru pred kraj regularnog dela utakmice i uspeo je unese sigurnos u odbrani Srbije u trenucima kada je Brazil opasno pretio.

Njegove emocije koje se mogu videti na licu kada iz sveg glasa plače na kolenima dok se krsti i zahvaljuje Bogu nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Čak su i Brazilci oduševljeni i ističu da ovako nešto može da izazove samo fudbal.

Pogledajte i sami reakciju Vukašina Jovanovića, koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

(Telegraf.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
  • Rajko Dulović

    И ја би плакоа са њима…. но много сам матор и други су ми потрошили сузе.. Само су ме обрадовали ко да су моја дјеца и ВИШЕ јер су Србски не орлићи, него Србски страшни јунаци!!