EVO KAKO JE OTET STEFAN ILIĆ: Sigurnosne kamere snimile automobil u koji je dečak ubačen! (VIDEO)

snimak

– Vrši se provera svih automobila, svaka informacija je dobrodošla, a dolazi ih mnogo koje se od juče proveravaju. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori. U potragu se uključila i Rumunija, i za sada imamo pomaka – rekao je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac

Na internetu je osvanuo video-snimak koji navodno prikazuje trenutak otmice Stefana Ilića koja seodigrala u subotu u Banatskoj Subotici. Na snimku koje su zabeležile sigurnosne kamere vidi se automobil u koji je navodno ubačen Stefan.

U pitanju je crni automobil, koji stoji na mostu i odmah zatim se velikom brzinom udaljava sa tog mesta.

Vrši se provera svih automobila, svaka informacija je dobrodošla, a dolazi ih mnogo koje se od juče proveravaju. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori. U potragu se uključila i Rumunija, i za sada imamo pomaka – rekao je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac.

Foto: Milena Đorđević, MUP

 

Na pitanja novinara da li su roditelji osumnjičeni, zadržani i pali na poligrafu, rekao je da u interesu istrage i deteta ne može ništa o tome da kaže.

Jedino što mogu da kažem da niko nije uhapšen i niko nije lišen slobode. Policija je prikupila zapise sa svih video kamera koje snimaju područje oko sela i proveravaju se. Ništa nije prepušteno slučaju. Jedino što mogu da kažem je da policija traga za detetom i crnim automobilom. Više stotina policajaca je a terenu.

Od juče niko nije spavao, a policiiji su se javile i kolege koje su na godišnjem odmoru u želju da pomognu da se dete što pre pronađe. Još jednom ponavljam, niko nije zadržan, uključujući i roditelje – istakao je Popovac.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: bcnovosti.blogspot.com)

4 Comments on EVO KAKO JE OTET STEFAN ILIĆ: Sigurnosne kamere snimile automobil u koji je dečak ubačen! (VIDEO)

  1. Та камера је сигурно снимила и лица отмичара.

    Постоје компјутерски програми за препознавање лица тако да се на основу њих могу отмичари, ако су србски држављани, веома брзо у регистрима грађана пронаћи, или ако су странци, преко интерпола претражити регистри других земаља. Сви гранични прелази су покривени камерама.

  2. Што лажете да имате видео, кад га немате, то је биједно.

      • Нешто ти је моја истинита констатација сметала Марко, покри се ушима по глави и шути.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*