DRUGARICA JELENE MARJANOVIĆ O POSLEDNJEM SUSRETU SA NJOM: Videla sam je dan pre ubistva (FOTO)

pevacica
Foto: printskrin
Građani Borče, nakon godinu dana od ubistva pevačice Jelene Marjanović, kao da su zaboravili da se u njihvom naselju dogodio stravičan zločin koji je uzdrmao celu zemlju i punio stranice crne hronike.

Njena drugarica koja radi u jednoj radnji koja se nalazi u ulici u kojoj je živela Jelenina majka, ispričala nam je kakva je zaista bila Jelena Marjanović.

– Ovo što se dogodilo je užas. Jelena je bila veoma fina žena. Uvek nasmejana, dobro raspoložena i neko ko bi život dao za ćerkicu. Pazarila je često kod nas, i bile smo bilske, pričala je uvek sa mnom – počela je priču prijateljica ubijene pevačice, naglašavajući da je njeno ubistvo za sve u Borči i dalje misterija.

 

[adsenseyu4]

Ona je otkrila i kako je izgledao njihov poslednji susret, i kako kaže, seća ga se kao da je juče bio. Poslednji put su se videle dan pre ubistva, I kaže da ništa nije ni slutilo na tragediju koja je zadesila porodicu Marjanović.

– Dan pred ubistvo poranila je u radnju kod nas da kupi hleb i par namirnica. Ispričala mi je da treba da vodi majku u bolnicu da daje krv. Bila je zabrinuta za nju – rekla nam je ona, ističući da je Jelena bila jako brižna ćerka.

pevačica
Foto: Privatna arhiva

Nakon što se vratila iz bolnice, Jelena je s osmehom na licu ušla ponovo u radnju, i razgovarala sa prijateljicom jer je imala dobre vesti.

– Rekla mi je da je sve proteklo kako treba, i da žuri da sprema ručak – dodala je i istakla da joj je ćerka Jana bila sve. Ona kaže da je Jelena uvek bila vedra, nasmejana, lepo raspoložena i dodaje da je “uvek gledala svoja posla, nikome se nije zamerila”.

 

[adsenseyu1]

Prema njenim rečima, ništa nije slutilo da će se se njen život ugasiti za 24 sata.

– Došla sam u radnju sutradan i čula šta se dogodilo. Nisam mogla da se smirim od šoka. Odmah sam uzela odmor da bih se oporavila – istakla je radnica.

par
Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
borca
Foto: Telegraf

Kako kaže, ne može ni da zamisli ko bi ubio takvo divno stvorenje. I sada, skoro godinu dana kasnije, ne može da se oporavi od šoka i nada se da će ubica biti uhapšen.

-Znate, Jani je najteže, to dete sada treba da odrasta bez majke koja joj je najpotrebnija. Kako će sada ona bez nje – završava ona priču i zabrinuto vrti glavom.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Pink)

 

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*