DRAMA: Preti da će se razneti bombom jer mu je Romkinja gatala i rekla da ga žena vara (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
brejking-njuz
M.L star oko 70 godina koji je sinoć pretio da će se razneti bombom u porodičnoj kući Ulici Doža Đerđa 66 u Bačkom Gradištu, predao se jutros policiji, javila je Radio – televizija Vojvodine.

Pregovori sa policijom o mirnom rešavanju ovog incidenta nastavljeni su jutros. Oko 9 časova ispred kuće je stigao i njegov sin, a 25 minuta kasnije M.L. je u bademantilu izveden iz kuće u kola hitne pomoći.

On je samoubistvom pretio defanzivnom bombom, a nezvanično je reč o bivšem vojnom licu.

Pregovori sa policijom bili su neuspešni, ali su se od jutros nastavili. Pregovarački tim policije koji je stigao iz Novog Sada napustio je mesto događaja. Ispred kuće je ostao jedan policajac koji je dežurao tokom noći. Do incidenta je najverovatnije došlo zbog nasilja u porodici.

Naime, kako saznaje RTV, on je unazad nekoliko dana maltretirao suprugu. Taj čin ponovio je i danas, a po prijavi, zajedno sa policijom u kuću je stigla i njihova ćerka.

On je tada pucao u vazduh iz pištolja, da bi potom pripretio da će se razneti bombom.

Nezvanično, ovaj bračni par sklon je konzumiranju alkohola. Policija je blokirala ulicu, a ispred kuće je i vozilo Hitne pomoći.

VIDEO > Prilog RTV:

(Blic)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*