DRAGAN NIKOLIĆ PONOVO SAMOSTALNO DIŠE: Legendarni glumac skinut sa aparata (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

glumac

Kako pišu beogradski mediji, glumac je posle narušenog zdravstvenog stanja hitno primljen na intezivnu negu

Čuveni glumac Dragan Nikolić prebrodio je zdravstvenu krizu i počeo je samostalno da diše, piše “Alo”. Kako navodi ovaj list, on je trenutno na intenzivnoj nezi i skinut je sa aparata.

Poznati glumac već duže vreme boluje od teške bolesti.

Glumca je u februaru ove godine, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić.

Dragan Nikolić je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom.

Foto: TV Pink

Kako piše “Informer”, glumcu se zdravstveno stanje pogoršalo u sredu i on je hitno prebačen u šok sobu u Klinički centar Srbije.

– U sredu posle podne naglo mu se pogoršalo zdravstveno stanje, pa je konzilijum lekara odlučio da ga hitno smesti u šok sobu, što je odmah urađeno.

Draganu je odmah urađen rendgen pluća, uzeta mu je krv za kompletne analize i priključen je na monitoring koji će mu sve vreme pratiti rad srca. Terapija koju je primao je dodatno pojačana, ali se i dalje oseća veoma loše. Bukvalno se bori za život – rekao je prijatelj glumca.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Milena Dravić, supruga Dragana Nikolića, redovno posećuje svog muža. Tokom jučerašnjeg dana nije bila raspoložena za razgovor.

– Ne mogu zaista da pričam, u velikoj sam gužvi. Razumite me – poručila je glumica.

(Telegraf.rs/izvor: Alo!”, “Blic”, “Informer”)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

1 Comment on DRAGAN NIKOLIĆ PONOVO SAMOSTALNO DIŠE: Legendarni glumac skinut sa aparata (INFO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*