DEKA ŽIVORAD DONEO RADNICI U BANCI BOMBONJERU: Kada je otvorila kutiju nije verovala svojim očima!

slatkis
Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay
Da za udvaranje nikada nije kasno, čak i ako ste na polovini osme decenije, dokazao je ovih dana deka Živorad (75) iz jednog šumadijskog sela kada je rešio da šarmira radnicu jedne strane banke koja se nalazi u jednom šumadijskom gradu, a čiji je on klijent.

Deka je dugogodišnji poverilac te banke u koju često odlazi ali je uvek sve poslove završavao kod koleginice, devojke o kojoj je u ovoj priči reč.

[adsenseyu5]

Kada je prilikom jednog odlaska na šalteru spazio atraktivnu i mladu službenicu Svetlanu (25), deka je smislio pakleni, ali romantični plan.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. DECEMBRA 2017: Rak hrabar i borben, unapređenje na poslu za Vagu, Vodolija se distancira od voljene osobe (ASTRO – SAVETI)

Prilikom sledećeg dolaska, on je Svetlani doneo, kako red starih udvarača nalaže, sok i bombonjeru, a pošto Svetlana tog dana nije bila na poslu, iznenađenje ju je dočekalo po povratku na radno mesto.

Svetlana je rešila da se zasladi i Živoradov poklon podeli sa koleginicama, kada je između slatkiša spazila i ovo pismo.

Dobar dan prekrasna ženo,

[adsenseyu1]

Žao mi je što ti ime zaboravih, ali to je najmanja briga.

Meni draga i mila si ti žena neznanog trenutno imena i to nisam mogao da odolim a da ti ne kažem. Očarala si me za minut tvojom ljubaznošću i ljepotom draga i mila ženo ili devojko.

Ja sam još uvek u šoku, pa kunem onaj dan kada uđohu ove prostore što ne svratih odmah kod tebe već odo kod one babuskere namrštene.

SNIMIO KAKO ULAZI U OLUJU: Našli su se usred nevremena na auto-putu kod Beograda, a onda im se dogodila najveća NOĆNA MORA SVAKOG VOZAČA (VIDEO)

Možda je tako bog rekao ali evo, gle ukaza se momenat da ja i kod tebe dođem, pa me vjeruj i sramota da te pogledam u ta tvoja bujna prsa i ostale obline koje mame uzdah srca.

Lepotice, ja sam Živorad, inače u penziji sam zbog Parkinsonove bolesti i to najtežeg oblika u smislu oduzimanja govora, ostalo je hvala bogu relativno dobro.

[adsenseyu5]

Ne bih te više smarao ovim pisanjem već ako želiš da se malo bliže upoznamo ti nađi neki termin koji tebi odgovara rado ću prihvatiti bilo gde, ako hoćeš 100 kilometara u okolini, ako voziš još bolje, ja imam reno lagunu, sedi devojko pa vozi.

NOVA PRAVILA NA CG PLAŽAMA: Nema više plaćanja ležaljki i ulaza, i to nije sve

Hvala ti na pažnji, puno te pozdravljam. Tvoj klijent Živorad”

Zbog bolesti koja je uzela maha, deka nije u mogućnosti da govori, kako je i sam u pismu naveo, pa je osmislio ovaj staromodni način udvaranja, putem pisma, koje je svima, koji su ga pročitali, izmamio osmeh na licu.

NAJVIŠE U SRBIJI IMA JOVANOVIĆA, U HRVATSKOJ HORVATA: Najčešće PREZIME u Rusiji oboriće vas s nogu! (INFO)

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Alo)

[adsenseyu4]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*