DEČAK PUCAO: Ubijen provalnik dok je pokušavao da opljačka stariju ženu i njenog unuka

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
najnovija
Jedan razbojnik ubijen je sinoć oko 20 i 30 sati u Donjoj Rači pored Kragujevca, kada je upao u kuću u tom naselju i pokušao da opljačka stariju ženu i njenog unuka koji su u njoj živeli. Nakon sukoba, unuk je ubio napadača.

Napadač (34) je upao u kuću maskiran fantomkom i naoružan, a nakon što je zatekao staricu i njenog unuka (37), pljčakaš je zatražio novac.

Pošto ga suma koju su mu doneli nije zadovoljila, tražio je još novca, nakon čega je došlo do tuče između njega i unuka. Provalnik je izvadio pištolj i pokušao da puca u muškarca, ali mu se metak zaglavio u cevi.

Taj trenutak iskoristio je napadnuti da dograbi svoje oružje i hicima usmrti provalnika.

Iako se u početku pojavila informacija da je napadač bivši radnik policije, kasnijom proverom je utvrđeno da to nije tačno.

Uviđaj je u toku.

(Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
 • Slobodan Djokovic

  Al ga opravi svaka mu cast….

 • nadadjuric55@hotmail.com

  Svaka cast za unuka

 • jalita

  ljudi ovo je haos ,svaki drugikriminalac je policajac ,,ej bre sve se okrenulo…za ovog unuka treba da se da podrska da nista ne odgovara za ubistvo barabe policajca koji redovno prima platu i to dobru pa pljacka i to babu penzionera …strasno

 • Biljana Milan Nikolić

  Ko je bre lud…kakav dečak…kakvo unuče…osoba koja je odbranila svoju babu je čovek od 37 godina…Volela bih da „novinari“ već jednom uključe mozak kad nešto pišu… To što ubi lopova, alal mu. Ali, novinari uzmite se upamet!