Da li znate zašto se muškarci redovno vraćaju ženama s kojima su bili u prošlosti?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
suze
Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay
Pročitajte neke od mogućih razloga zbog čega žele drugu šansu.

 Ponekad raskid ne znači konačan rastanak, u zavisnosti od okolnosti i povoda prekida. Verovatno vam se desilo da se bivši nakon nekog vremena iznenada vratio u vaš život, a da je pritom on bio taj koji je inicirao raskid. Evo nekih mogućih razloga zbog čega to želi.

Promenio se

Nakon prekida je razmislio, shvatio da je pogrešio i poželeo drugu šansu. Ako i vi možete jasno videti promenu, druga šansa i nije loša ideja.

Ipak, trebalo bi da budete oprezni, jer postoji šansa da se za dva do tri meseca opusti i vrati na staro.

Mnoge žene nakon prekida odluče promeniti nešto u svom životu, bilo da je reč o frizuri ili životnim navikama.

Ako se vratio zato što sada izgledate mnogo bolje nego dok ste bili sa njim u vezi, on ne zaslužuje drugu priliku. On se očito nije promenio, pa stoga pronađite novog koji vas zalužuje.

Vozači u Holandiji, kada IZLAZE IZ KOLA, otvaraju vrata DESNOM RUKOM – i vi ćete kada vidite KOLIKO JE TO BITNO (VIDEO)

Zavistan od kontrole

Muškarci koji vole kontrolu zatražiće drugu priliku samo kako bi se uverili da je još uvek imaju. Ako ga odlučite ponovo pustiti u život, postoji velika mogućnost da će nestati jednom kada shvati da je sve po starom. Ipak, ako vidi da gubi kontrolu, svim silama će se truditi da je ponovo uspostavi. Ako primetite da mu je samo do kontrole stalo, okončajte vezu zauvek.

FLAŠU ŠAMPANJCA JE PLAĆAO 90.000 EVRA: Igrao fudbal u Engleskoj, tukao se u Parovima, a danas izgleda ovako 

U vezi ste

Ako vas je ostavio misleći da ćete ga čekati dok se on zabavlja, vratiće se čim oseti da je njegova pozicija ugrožena. Baš kao i zavisnik od kontrole, ovakav muškarac želeće vas pored sebe samo kako vas niko drugi ne bi imao. Imajte na umu da zbog ovakvog muškarca ne vedi prekidati novu vezu, pa mu zato nemojte pružiti drugu priliku.

(Dnevne.rs /Izvor: srbijadanas)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*