BEZ PASOŠA?! Miroslav Mišković u Dubrovniku (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
kafic
Ni vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković, ni njegov sin Marko ne nalaze se u Srbiji. Blic je došao do fotografije, koja je napravljena danas popodne, gde se jasno vidi kako Miroslav Mišković sedi u kafiću u centru Dubrovnika.

Agencija Tanjug izvestila je juče da je Marko Mišković obavestio sudiju Specijalnog suda, da će putovati u inostranstvo.

Apelacioni sud u Beogradu naložio je da se povono oduzmu pasoši vlasniku Delte Miroslavu Miškoviću, negovom sinu Marku i vlasniku Nibens grupe Milu Đurškoviću, i produžio im meru zabrane zabrane napuštanja za tri meseca.

Marko Mišković, kako saznaje „Blic“, u utorak je napustio Srbiju, ali ima obavezu da se vrati i da vrati putnu ispravu.

POGLEDAJTE: Mišković pije kafu u centru Dubrovnika: 

Apelacioni sud je usvojio žalbu Tužioca za organizovani kriminal i preinačio rešenje Specijanog suda u Beogradu kojim je sredinom oktobra predsednik sudskog veća u postupku protiv njih sudija Vladimir Vučinić ukinuo meru zabrane napuštanja boravišta i oduzimanja putne isprave.

„Izrečena mera može trajati dok za to postoji potreba, a najduže do upućivanja okrivljenih na izdržavanje krivične sankcije, koja se sastoji u lišenju slobode, s tim da je sud dužan da svaka tri meseca ispita da li je dalje trajanje mere opravdano“, navodi se u odluci Apelacionog suda.

Po nalaženju Apelacionog suda prvostepeni sud nije sa dovoljnom pažnjom cenio da li i dalje postoje okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni mogli pobeći, skrivati se, a posebno otići u inostranstvo, posto nije došlo do promene bitnih činjenica u pogledu postojanja opravdanosti daljeg trajanja pomenutih mera.

(Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

4 Trackbacks & Pingbacks

  1. clarence
  2. steve
  3. raymond
  4. Steve

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*