Ako imate ovo slovo na dlanu, možete se smatrati jedinstvenim – evo zašto!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
crte
Foto: Atma
Ako vam se na dlanu jasno ocrtava slovo “M“ (kombinacija linije života, sudbine i srca) možete se smatrati jedinstvenim. Svi proroci, prema narodnoj tradiciji, imali su ovaj znak na svom dlanu

Ako imate slovo “M” na dlanu ili ako poznajete nekoga sa istim, onda morate znati da ste naišli na posebnu osobu, piše healthtipsportal.com.

Kako su tvrdili drevni Hindusi, slovo “M“ koje samo retki nose je blagoslov dobrog nasleđa, pokazatelj da su oni koji ga imaju uspešni jer imaju snažnu samodisciplinu i motivaciju.

Navodno, ljudi koji imaju slovo “M“ na dlanu su nadareni individualci s neverovatnom intuicijom, imaju izražen karakter i obično su dešnjaci.

horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay

Postoji legenda da imaju neverovatan dar da procjene jeli netko lažov. S takvom osobom nema muljanja jer će uvijek znati kad ih neko pokušava prevariti.

Odlični su kao partneri u svim vrstama poslova.Ako oba supružnika poseduju ovo slovo, to znači da imaju snagu napraviti promenu u svom životu te pronaći ili stvoriti prilike koje su im potrebne.

Žene s ovim slovom imaju jaču intuiciju od muškarca s istim slovom.

Svi proroci, prema narodnoj tradiciji, imali su ovaj znak na svom dlanu, što bi značilo da ste vrlo posebna osoba…

HOROSKOP ZA SUTRA (11. novembar 2017): Egzaktan aspekt Saturna i Urana donosi dan idealan za velike promene… (ASTROLOGIJA)

(Dnevne.rs /Atma /healthtipsportal.com)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*