Ako budete jeli MED S CIMETOM svakog dana, evo šta će biti s vašim ZDRAVLJEM (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
biljke
Foto: pixabay
Malo je poznato koliko su med i cimet blagotvorni za naš organizam. Saznajte u kojim razmerama treba da kombinujete ove sastojke da biste dobili lek za određene bolesti

Kombinujući med i cimet na pravi način, dobijamo veoma snažan lek, koji nije baš tako poznat u savremenom svetu, ali čini čuda protiv raznih bolesti.

Da li znate šta se desi kada pojedete beli luk na prazan želudac (INFO) (RECEPT)

 

 

Upala bešike

Ako želite da se oslobodite ove neprijatne bolesti, možete to da učinite s dve kašičice cimeta i jednom kašikom meda pomešanim u čaši mlake vode. Ova kombinacija uspešno uništava bakterije u bešici.

Bolesti srca

Napravite kremastu mešavinu od pola kašičice cimeta i jedne kašičice meda.Uzmite ovu mešavinu svakog jutra. Ova kombinacija sprečava srčani udar, smanjuje holesterol i jača srce.

mrsavljenje
Foto: pixabay /Dnevne.rs

Prehlada

Oslobodite se prehlade sa malo cimeta i jednom kašikom toplog meda. Konzumirajte ovu kombinaciju tri dana, i ne samo da će vas osloboditi od ove dosadne bolesti, nego će vam i pročistiti sinuse.

Artritis

Ako patite od ove bolesti treba da konzumirate napitak od dve kašičice meda sa jednom kašičicom cimeta u šolji tople vode, svaki dan. Piće treba da se konzumira ujutru i uveče.

 

 

Holesterol

Za ovaj napitak biće potrebno tri kašičice cimeta i dve kašike meda. Dobro ih izmešajte u pola litre vode i pijte tokom dana. Ovaj napitak je vrlo koristan za one koji pate od visokog holesterola.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs / Izvor: SlatkoSlano)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone