Ako budete jeli MED S CIMETOM svakog dana, evo šta će biti s vašim ZDRAVLJEM (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
biljke
Foto: pixabay
Malo je poznato koliko su med i cimet blagotvorni za naš organizam. Saznajte u kojim razmerama treba da kombinujete ove sastojke da biste dobili lek za određene bolesti

Kombinujući med i cimet na pravi način, dobijamo veoma snažan lek, koji nije baš tako poznat u savremenom svetu, ali čini čuda protiv raznih bolesti.

Ova kombinacija sprečava srčane bolesti, u krajnjoj liniji štiti odinfarkta, snižava holesterol, olakšava disanje pri fizičkom naporu i jača srce.Jedina hrana na svetu koja nema rok trajanja je med.

Mnogim poznatim farmaceutskim kompanijama ne sviđa se činjenica da med u kombinaciji s cimetom leči razne bolesti i ima veliki uticaj na ljudsko telo.

Ako želite da se oslobodite ove neprijatne bolesti, možete to da učinite s dve kašičice cimeta i jednom kašikom meda pomešanim u čaši mlake vode. Ova kombinacija uspešno uništava bakterije u bešici

Da li znate šta se desi kada pojedete beli luk na prazan želudac (INFO) (RECEPT)

Bolesti srca

Napravite kremastu mešavinu od pola kašičice cimeta i jedne kašičice meda.Uzmite ovu mešavinu svakog jutra. Ova kombinacija sprečava srčani udar, smanjuje holesterol i jača srce.

mrsavljenje
Foto: pixabay /Dnevne.rs

Prehlada

Oslobodite se prehlade sa malo cimeta i jednom kašikom toplog meda. Konzumirajte ovu kombinaciju tri dana, i ne samo da će vas osloboditi od ove dosadne bolesti, nego će vam i pročistiti sinuse.

Otkrivamo zašto Grci nemaju pritisak, holesterol, ni višak kilograma: Evo koja je najzdravija ishrana na svetu! (INFO)

Artritis

Ako patite od ove bolesti treba da konzumirate napitak od dve kašičice meda sa jednom kašičicom cimeta u šolji tople vode, svaki dan. Piće treba da se konzumira ujutru i uveče.

HolesterolZa ovaj napitak biće potrebno tri kašičice cimeta i dve kašike meda. Dobro ih izmešajte u pola litre vode i pijte tokom dana. Ovaj napitak je vrlo koristan za one koji pate od visokog holesterola.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs / Izvor: SlatkoSlano)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*